Lidt om vores faciliteter

Vi mener selv, at vi har nogle af landets bedste rammer for en velfungerende skytteforening med vores 13 indendørs 25-meter skydebaner og alle de faciliteter man kan ønske sig. Vi har efterhånden været bosiddende i vores nuværende lokaler i en del år, men alt er stadig som nyt. Lokalerne ligger i jordplan, hvilket giver mulighed for at sidde og kigge ud på flotte grønne områder. Vi har masser af plads med bl.a. eget værksted. Endvidere forefindes der Hi-Fi, video og TV. Kaffe, øl, sodavand og slik kan købes til rimelige priser. Alle ammunitionstyper (kalibre) kan ligeledes købes i klubben til særdeles rimelige priser. Der er intet til hinder for at medbringe familiemedlemmer, så de også kan få et indtryk af hvad man foretager sig i en skytteforening.

Pistolskydning

Der findes mange forskellige typer sportsskydevåben og endnu flere forskellige konkurrence discipliner. Brøndby Skytte Forening er – og har længe været – godt repræsenteret indenfor både baneskydning og terrænskydning med de fleste våbentyper. Nyere skydeprogrammer som kombipistol, tjenestepistol, bowling pins, metal silhuet og IPSC er ved at vinde indpas, og vi forventer også at gøre os gældende indenfor disse grene af skydesporten (se evt. Dansk Sportsskytte Forbund for mere information).

Terrænskydning

Foregår i åbent terræn, f.eks. på miltært område, hvor der indenfor en fastsat tid skydes på skiver af varierende farve/størrelse/form på forskellige afstande. Typisk består en terrænskydning af 8-9 stationer som det tager 1-2 timer at gennemføre. Der skydes med standard/grovpistol samt revolver i forskellige klasser.

Baneskydning

Foregår på faste baneanlæg, hvor der skydes forskellige programmer på tid (præcision/duel) med forskellige våbentyper. Der skydes med luftvåben på 10m afstand, standard på 15m afstand, standard og grov på 25m afstand og fri på 50m afstand. Skiverne varierer i størrelse afhængigt af skydeprogram. Endvidere findes der nye, spændende, skydeprogrammer såsom kombi og tjenestepistol.